NYHET 2009! Korsø båtene:
Korsø 1040 FKorsø 1040 WKorsø 610 FKorsø 610 OpenKorsø 800 Korsø 1200
Kulkuri båtene:

MASTER MARINE MANAGEMENT AS
Flatholmv. 34
P.O Box 240
4098 TANANGER
Tel: 51 69 92 03 Mob: 928 57 004
post@mastermarine.no

BÅTAGENTURER

Vi er importør / forhandler for følgende finske yrkes- og fritidsbåter:

KORSØ MARIN OY, Larsmo, http://www.korsomarin.fi
KULKURI Kulkuri-Veneet OY, Lohtaja:http://www.kulkuri-veneet.fi

GENERELL INFO. OM BÅTENE:

KORSØ-båtene som har vært produsert i over 30 år er hurtiggående kvalitetsbåter båter fra 20 - 38 fot. I tillegg til verftets anerkjente og velprøvde fiske- og arbeids båter (speed sjarker etc.), tilbyr verftet taxibåter for inntil 20 passasjerer. Flere slike båter er levert til norske kjøpere. Samtlige båter er basert på samme type skrog, med unike farts- og sjøegenskaper (15 - 35 knop). Båtene er utstyrt med innenbordsmotor m/fast propellaksel, solid kjøljern og ror av rustfritt stål.

Båtene produseres av: Korsø Marin OY, Larsmo: http://www.korsomarin.fi

KULKURI-båtene har vært produsert i over 45 år som hurtigånde halv planede arbeids- og fiskebåter. De største båtene (31-34 og 40 fot) leveres med innenbords dieselmotor med rett propellaksel, kjøl og ror (fart opptil ca. 30 knop). Motorens plassering ca. midt i båten gir optimal vektfordeling og bidrar til båtenes unike farts- og sjøegenskaper. Båtene kan leveres med alternative plassering av overbygg (forut, midtskips eller akterut). Båten kan også leveres i forskjellige utgaver, fra plastferdig båt til komplett båt, etter nærmere avtale/spesifikasjoner.

Båtene produseres av: Kulkuri-Veneet OY, Lohtaja: http://www.kulkuri-veneet.fi

BRUKTBÅTOMSETNING

SKAL DU SELGE BÅT?

I tillegg til salg av nye båter formidler vi salg av brukte båter for kunder og samarbeidspartnere. I samarbeid med våre finske samarbeidspartnere kan vi også normalt tilby utvalgte brukte finske kvalitetsbåter (vesentlig arbeids- og fiskebåter), til gunstig priser.